Sammenlign nye tilbud 2019 – Oppdatert liste med de beste online sidene i Norge

Vis nye tilbud

Begi deg ut på eventyr med våre testede actionkameraer

Benytt deg av vår toppliste uten registrering om du vil ha et tilbud på en av de beste actionkameraene på det norske markedet. Vi har sammenlignet tre av de virkelig storselgerne på det norske markedet. Actionkameraer er ideelle når du vil ta et raskt bilde av noe som er i bevegelse. Modellene vi har testet er veldig prisgunstige, og om du utnytter et velkomsttilbud kan du betale med Visa.

img
Tilbud
img
3 199 kr
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
GoPro

GoPro Hero6 Black

En toppliste med de beste nye actionkameraene må ha med minst én modell fra GoPro – ellers kan den knapt kalles seriøst. Nå kan du utnytte en kampanje som innebærer at du får gratis tilbehør ved registrering hos GoPro.

Oppløsningen når du filmer med GoPro Hero6 Black er 4k, og du kan ta bilder med hele 12 mp. Kameraer fra GoPro i denne serien har blitt kjente for å være ekstremt små og letthåndterlige, samtidig som du kan ta bra bilder med dem.

Benytt deg av en velkomstkampanje nå, og sørg for at ditt neste eventyr kan foreviges med en GoPro Hero6 Black. Et av verdens absolutt beste actionkameraer.

img
3 699 kr
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
Garmin Virb

Garmin Virb Ultra 30

Garmin Virb Ultra 30 er et Ultra-HD kamera med GPS. Den klarer seg bra når vi sammenligner med betydelig dyrere actionkameraer på det norske markedet. I denne topplisten har vi valgt å fokusere på prisgunstige alternativer.

Bildestabilisatoren er av veldig høy klasse, og det er et kjennetegn for trygge actionkameraer. Det kan være vanskelig å holde hånden stødig når det er action for alle pengene som gjelder.

Med Garmin Virb Ultra 30 kan du ta bilder under helt sikre forhold. Det er takket være de mange tilbehørene som du får gratis når du kjøper kameraet online. Modellen er vanntett, og kan brukes med fjernkontroll.

img
3 299 kr
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
KitVision

KitVision Immerse 360 Duo

Med KitVision Immerse 360 Duo får du en bildevinkel på 220 grader, og et vanntett kamera. Du kan til og med filme under vann. Kameraet har innebygd WiFi, noe som gjør at det går raskere å dele bildene du tar i Norge eller i utlandet.

Stativ og mye annet tilbehør følger med om du kjøper KitVision Immerse 360 Duo med Visa eller Mastercard. Om du laster ned en app på nettet, kan du kontrollere kameraet med din smarttelefon. Du kan ikke ta bilder uten innskudd av minnekort ettersom KitVision Immerse 360 Duo mangler innebygd minne.

Det følger med et VR-headset, og med det kan du få en kul og veldig spesiell opplevelse med dine nye filmklipp. Av alle nye actionkameraer vi har testet i 2019 er KitVision Immerse 360 Duo ett av de absolutt beste.